Bestill time her!

Om priser og MVA:

Coaching- og terapi-tjenester er i utgangspunktet momspliktig med 25% MVA. Jeg er foreløpig under momsgrensen, og legger derfor ikke mva på mine tjenester.

Om priser og dager:

Hvis du jobber og ikke har anledning til timer på dagtid, har jeg noe ledig på kveld og lørdager. Disse ligger ikke i bookingkalenderen, ta kontakt så finner vi ut av det. Det legges til 20% på prisen for disse timene.

Coaching 60 min – kr 1000

I coaching kan du bringe inn det som er viktig for deg akkurat her og nå, jobb eller privat. Det kan være utfordringer du står i, valg som må tas, noe du ‘står fast i’, trøblete relasjoner, eller reaksjonsmønstre du ikke ‘kommer ut av’. Gjennom empatiske undersøkende samtaler, kan du bli bevisst på andre valg som er mulig å ta, og dermed kanskje finne en ny retning som kjennes mer konstruktiv.

Coachingstudenter ved NGI: kr 800. Ingen MVA.

Terapi 60 min / kr 800

Jeg er gestaltterapeut under utdanning ved NGI. Jeg er ferdig med det tredje av fire år i utdanningen, og er godkjent av NGI for å ta klienter i terapi under siste del av utdannelsen. I disse praksistimene tar jeg imot klienter til redusert kostnad. Jeg er medlem av Norsk gestaltterapeut forening, følger deres etiske retningslinjer og går jevnlig i veiledning hos NGF-godkjent veileder gjennom studiet.

Gratis forsamtale

20 – 25 minutters online samtale for å sjekke ut kjemien. Du kan spørre om ting du lurer på, og jeg er nysgjerrig på dine behov og forventninger. Denne kan også bestilles i linken over!

Ledercoaching 60 min – kr 1200 (digitalt – 1100)

Dersom du strever med (mellom)-lederrollen – i skvis mellom ansatte og ledelse, strategi og daglige oppgaver – kan vi sammen jobbe med å sortere følelser, og finne ut hvordan du kan stå i dette uten å bli overveldet, utbrent og sliten, og til og med få energi for jobben igjen!

Gruppe- / teamcoaching

Jeg samler grupper til reflekterende og utviklende samtaler innen ønskede temaer. Her møtes vi med respekt og varme, og uten å dømme eller definere oss selv eller hverandre. Temaer kan være ledelse, utbrenthet, samarbeid, kommunikasjon eller annet knyttet til arbeidslivet. Ved nok interesserte setter jeg opp grupper som møtes jevnlig. Ta kontakt om dette er noe for deg!

Dersom ditt team ønsker å bli bedre på f.eks. samarbeid og kommunikasjon, utforskning av muligheter og kreativitet e.l. så lager jeg et opplegg basert på deres behov. Ta kontakt!

Pris etter avtale.

Gestalt og bevegelse

Jeg har praktisert forskjellige former for Tai Chi til og fra i over 20 år – Tai Chi Kineo, Tai Chi Chuan og Qi Gong, som ofte er en integrert del av en tai chi klasse. Jeg er også sertifisert Tai Chi Kineo instruktør. For meg er tai chi en del av min personlige selvutvikling, og et sted jeg går for å hente ro, balanse og tilstedeværelse. Gjennom å gjøre tai chi i fellesskap blir du kjent med hvem du blir i møte med andre, gjennom bevegelse og øvelser i gruppe eller i par. Det å reflektere sammen rundt hvordan øvelsene og bevegelsene påvirker oss, gir ofte spennende innsikter. I tillegg er det godt for kropp og sjel! Du kan lese et kort innlegg om Gestalt og Tai Chi her.

Settes opp ved interesse, ta kontakt!