Bestill time her!

Priser er ekskl mva. Om priser og MVA:

Coaching-tjenester er i utgangspunktet momspliktig med 25% MVA. Imidlertid jobber jeg foreløpig ikke nok til å legge mva på mine tjenester. Prisene vil dermed øke med 25% når jeg passerer moms-grensen.

Coaching 60 min – kr 800

Vil du jobbe for å bli en «bedre», mer genuin og tryggere utgave av deg selv, utvikler vi dette i relasjon, sammen. Gjennom kreative undersøkende samtaler, kan vi sammen bli klar over mønstre i dine relasjoner, slik at du får tilgang til andre måter å velge og å handle på! Slik kan du finne en ny retning og ta mer genuine og autentiske valg for deg selv. Coaching-studenter ved NGI får 25% rabatt.

Ledercoaching 60 min – kr 1000 (900 hvis online)

Dersom du strever med (mellom)-lederrollen – i skvis mellom ansatte og ledelse, strategi og daglige oppgaver – kan vi sammen jobbe med å sortere følelser, og finne ut hvordan du kan stå i det som er uten å bli overveldet, utbrent og sliten, og til og med få energi for jobben igjen!

Gratis forsamtale

Opp til 20 minutters online samtale for å sjekke ut kjemien, og å se om vi kan skape en god «arbeidsrelasjon». Du kan spørre om ting du lurer på, og jeg er nysgjerrig på dine behov og forventninger. Denne kan også bestilles i linken over!

Terapi 60 min / kr 600

Jeg er gestaltterapeut under utdanning. Jeg går nå det tredje av fire år i utdanningen, og skal ha praksis som en del av denne utdannelsen. I disse praksistimene tar jeg imot klienter til redusert kostnad. Jeg følger NGFs etiske retningslinjer og går jevnlig i veiledning hos NGF-godkjent veileder gjennom studiet.

Gruppe- / teamcoaching

Jeg samler grupper til reflekterende og utviklende samtaler innen ønskede temaer. Her møtes vi med respekt og varme, og uten å dømme eller definere oss selv eller hverandre. Temaer kan være ledelse, utbrenthet, samarbeid, kommunikasjon eller annet knyttet til arbeidslivet. Ved nok interesserte setter je opp grupper som møtes jevnlig. Ta kontakt om dette er noe for deg!

Dersom ditt team ønsker å bli bedre på f.eks. samarbeid og kommunikasjon, utforskning av muligheter og kreativitet e.l. så lager jeg et opplegg basert på deres behov. Ta kontakt!

Pris etter avtale.

Gestalt og bevegelse

Jeg har praktisert forskjellige former for Tai Chi til og fra i over 20 år – Tai Chi Kineo, Tai Chi Chuan og Qi Gong, som ofte er en integrert del av en tai chi klasse. Jeg er også sertifisert Tai Chi Kineo instruktør. For meg er tai chi en del av min personlige selvutvikling, og et sted jeg går for å hente ro, balanse og tilstedeværelse. Gjennom å gjøre tai chi i fellesskap blir du kjent med hvem du blir i møte med andre, gjennom bevegelse og øvelser i gruppe eller i par. Det å reflektere sammen rundt hvordan øvelsene og bevegelsene påvirker oss, gir ofte spennende innsikter. I tillegg er det godt for kropp og sjel! Du kan lese et kort innlegg om Gestalt og Tai Chi her.

Settes opp ved interesse, ta kontakt!