Jeg tilbyr rimelig coaching for studenter!
Er det mye rot i hodet ditt eller følelsene dine?

Høsten 2021 tilbyr jeg rimelig coaching for studenter. De tre første timene koster 100 / time – fra og med en eventuell fjerde time er det vanlig pris, dvs kr 500. Jeg har selv vært student i mange år. Selv om det er lenge siden nå, kan jeg godt huske studentlivets usikkerhet og frustrasjoner. Hva skjer etterpå, får jeg en jobb? Blir jeg ferdig med hovedoppgaven? Hvor stort blir studielånet? Får jeg plass på studentbyen? Med en korona-pandemi på toppen, har det antagelig vært både tøft, ensomt og vanskelig for mange, også nå etter at samfunnet har åpnet opp igjen.

Jeg er her for deg hvis du trenger noen å snakke med! Det er ofte godt å snakke med noen som IKKE er kjæresten, mora, venninna, kompisen e.l. Noen som ikke dømmer eller vurderer deg. En som ikke gir råd og «vet» hva du «bør» gjøre. Jeg vil være støttende og lyttende, og vil utforske utfordringene sammen med deg. Slik kan jeg hjelpe til med å finne dine egne ressurser! Ønsket resultat er at du finner en måte å håndtere situasjonen på som er riktig og naturlig for deg!

Vi kan møtes i mitt lokale på Frogner, eller vi kan møtes andre steder i Oslo. Kanskje en tur i Frognerparken, en kopp med noe varmt på en hyggelig kafe. Ta kontakt, så finner vi ut av det!