Som en del av den obligatoriske praksisen i det andre studieåret tar jeg i mot læringsklienter til sterkt redusert pris. Disse prisene varer frem til sommer 2022. Ring, SMS eller eller send e-post for å avtale time. Hvis du har vært hos meg før, kan du bruke bookingkalenderen.

Walk & Talk speed date

Vi treffes en liten halvtime, på avtalt sted, eventuelt digitalt, for å sjekke ut kjemien, og å se om vi kan skape en god «arbeidsrelasjon». Du kan fortelle om dine behov og forventninger, jeg forteller litt om hvordan en gestaltisk tilnærming kan se ut.

GRATIS

Coaching 60 minutter

Du kan selvsagt bestillle en time uten en bli-kjent speed date – det bestemmer du helt selv!

Pris kr 500,- /arbeidsledige kr 100,-

Studentcoaching – egne priser gjelder vår 2022!

Ledercoaching 60 minutter

Dersom du strever med (mellom)-lederrollen – i skvis mellom ansatte og ledelse, strategi og daglige oppgaver – kan vi sammen jobbe med å sortere følelser, og finne ut hvordan du kan stå i det som er uten å bli overveldet, utbrent og sliten, og til og med få energi for jobben igjen!

Pris kr 700,-

Gestalt og bevegelse

Jeg har praktisert forskjellige former for Tai Chi til og fra i over 20 år – Tai Chi Kineo, Tai Chi Chuan og Qi Gong, som ofte er en integrert del av en tai chi klasse. Jeg er også sertifisert Tai Chi Kineo instruktør. For meg er tai chi ikke bare fysiske øvelser, men en del av min selvutvikling. Gjennom å gjøre tai chi i fellesskap blir du kjent med hvem du blir i møte med andre, gjennom bevegelse og øvelser i gruppe eller i par. Det å reflektere sammen rundt hvordan øvelsene og bevegelsene påvirker oss, gir ofte spennende innsikter. I tillegg er det godt for kropp og sjel! Du kan lese et kort innlegg om Gestalt og Tai Chi her.

Drop-in priser; 150,- pr gang ved minimum 5 påmeldte. Settes opp høst 2021 eller vår 2022.

Gruppecoaching / Teamcoaching*

Jeg samler grupper til reflekterende og utviklende samtaler innen ønskede temaer. Her møtes vi med respekt og varme, og uten å dømme eller definere oss selv eller hverandre. Temaer som ligger mitt hjerte nær og som jeg har erfaring med og interesse for, er ledelse, utbrenthet, samarbeid og kommunikasjon. Ved nok interesserte setter jeg opp grupper som møtes jevnlig. Ta kontakt om dette er noe for deg!

Dersom ditt team ønsker å bli bedre på f.eks. samarbeid og kommunikasjon, utforskning av muligheter og kreativitet e.l. så lager jeg et opplegg basert på deres behov. Ta kontakt!

Pris etter avtale.

*Gruppe vs team

Forskjell på gruppe og team er at et team består av deltakere som skal oppnå noe sammen, f.eks. i et firma eller en avdeling/seksjon, et fotballag, et styre, en forening. Hovedmålet med teamcoaching er at teamet som helhet skal lære noe, bli bedre sammen. En gruppe derimot, bestå av deltakere som har noe felles, men som ikke forholder seg til hverandre i det daglige. Hovedmålet med en gruppe er den enkeltes læring, og at denne skjer sammen med andre – f.eks. en gruppe ledere som ikke jobber i samme organisasjon.