Hvis du har vært hos meg før, kan du bestille time direkte – via mail, telefon eller den grønne knappen til venstre som går til min GoMentor-side. Er det din første time med meg, er det veldig fint om du tar kontakt, så jeg får vite litt om hva du ønsker å snakke om!

Walk & Talk speed dategratis

Vi treffes en liten halvtime, på mitt kontor, i en park, eventuelt digitalt, for å sjekke ut kjemien, og å se om vi kan skape en god «arbeidsrelasjon». Du kan fortelle om dine behov og forventninger, jeg forteller litt om hvordan en gestaltisk tilnærming kan se ut.

Coaching 60 min – kr 700

Du kan selvsagt bestillle en time uten en bli-kjent speed date – det bestemmer du helt selv! Ønsker du å bli den beste utgaven av deg selv, utvikler vi dette i relasjon, sammen. Gjennom kreative samtaler, hjelper jeg deg å bryte gamle mønstre, finne en ny retning og ta gode valg for deg selv.

Ledercoaching 60 min – kr 900

Dersom du strever med (mellom)-lederrollen – i skvis mellom ansatte og ledelse, strategi og daglige oppgaver – kan vi sammen jobbe med å sortere følelser, og finne ut hvordan du kan stå i det som er uten å bli overveldet, utbrent og sliten, og til og med få energi for jobben igjen!

Gestalt og bevegelse

Jeg har praktisert forskjellige former for Tai Chi til og fra i over 20 år – Tai Chi Kineo, Tai Chi Chuan og Qi Gong, som ofte er en integrert del av en tai chi klasse. Jeg er også sertifisert Tai Chi Kineo instruktør. For meg er tai chi en del av min personlige selvutvikling, og et sted jeg går for å hente ro, balanse og tilstedeværelse. Gjennom å gjøre tai chi i fellesskap blir du kjent med hvem du blir i møte med andre, gjennom bevegelse og øvelser i gruppe eller i par. Det å reflektere sammen rundt hvordan øvelsene og bevegelsene påvirker oss, gir ofte spennende innsikter. I tillegg er det godt for kropp og sjel! Du kan lese et kort innlegg om Gestalt og Tai Chi her.

Settes opp ved interesse!

Gruppe- / teamcoaching

Jeg samler grupper til reflekterende og utviklende samtaler innen ønskede temaer. Her møtes vi med respekt og varme, og uten å dømme eller definere oss selv eller hverandre. Temaer som ligger mitt hjerte nær og som jeg har erfaring med og interesse for, er ledelse, utbrenthet, samarbeid og kommunikasjon. Ved nok interesserte setter jeg opp grupper som møtes jevnlig. Ta kontakt om dette er noe for deg!

Dersom ditt team ønsker å bli bedre på f.eks. samarbeid og kommunikasjon, utforskning av muligheter og kreativitet e.l. så lager jeg et opplegg basert på deres behov. Ta kontakt!

Pris etter avtale.

Online vs fysisk

Mange har lavere pris på online-coaching. Jeg velger å ikke ha det, for å unngå at klienter velger det av økonomiske grunner. Min erfaring er at det å møtes fysisk, tilfører coaching-situasjonen en dimensjon som online coaching ikke kan oppnå – det personlige møtet mellom meg og deg.  

Samtidig har jeg forståelse for at det er enklest for mange i en travel hverdag, f.eks. for å kunne opprettholde et coachingforløp selv om man er ute på reise, er hjemme med syke barn e.l..

Dersom du likevel foretrekker å møtes online, vil jeg anbefale at vi møtes fysisk de første par gangene, før vi går over til digitale møter.